Indicatoren op exclusieve keukens u moet weten

Wiki Article

Ooit gestart we in Zeeland betreffende het verkopen met keukens. Hiermee hadden we succes en de showrooms uitspreidden zich uit aan Nederland: onderwijl acht!

Hou je met symmetrie, rigide lijnen en ons egale afwerking? Dan is ons moderne maatwerk keuken volkomen jouw stijl. Dit strakke design en moderne hardware wensen ervoor dat jouw een keuken betreffende een toekomst in huis krijgt.

Wij verrassen jouw met genoegen en verder helpen je bij het produceren met handige keuzes, zodat je nog meer plezier haalt uit jouw maatwerk.

'Je wil ons omgeving creëren waarin ruimte kan zijn vanwege het leven bijvoorbeeld jij het leeft. Dat draait in een kern om luisteren. Je vertelt en ik luister. Ontwerpen komt pas later.'

Bij ons keuken op maat met Van der Vegt zijn daar geen standaard hoge plinten en brede passtukken zoals voor een meeste fabriekskeuken, maar enkel ons exacte persoonlijk maatvoering passend bij het ontwerp. Esthetisch en nuttig kunnen hiermee hand in hand.

Zo krijgt u dan ook iets enorm speciaals, en bijkomend voordeel kan zijn dat u dan ook er ook niet langer vervolgens normaal op hoeft te wachten. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks tips aan verbouwen en verduurzamen in jouw inbox!

Idee een adviesgesprek en stel de keuken samen. Afspraakje maken Krijg dit kosteloos keukenmagazine

ECO keukens biedt u een breed assortiment en blijvend geproduceerde keukens. Behalve ons moderne vormgeving keuken kan u dan ook verder kiezen een keuken betreffende ons ietwat nostalgische vormgeving, bijvoorbeeld een rustieke keuken.

Weet je alang exact wat je wilt? Belangstelling vervolgens direct een offerte aan. Wanneer je het nog niet echt beseft kun je een verscheidene stijlen van keukens gebruiken mits inspiratie wegens je eigen droomkeuken.

Essentieel kan zijn een ruimte waar uw speciale keuken komt te staan. Het moet elkeen naadloos op elkaar aansluiten en ons afwissellende ambiance uitstralen. Anders gezegd, een keukens aangaande SmartDesign Keukenstudio bestaan get more info altijd: slim en smaakvol.

Ons module keuken bestaat uit afzonderlijke (standaard)kasten welke met elkaar gekoppeld bestaan. Jouw kan een verscheidene modules naar eigen wil combineren totdat de ruimte zo juist mogelijk is benut.

Na een geaccepteerde raming maken wij een prijsopgave. Onze expert maakt ons tekening, waarvan wij een kosten in rekening bezorgen, vanaf plusminus € 150.

Een onkosten van ons maatwerk keuken zijn afhankelijk met verschillende factoren, bijvoorbeeld de grootte aangaande een keuken, het gekozen materiaal, een afwerking en een installatiekosten.

Report this wiki page